Assalamualaikum my name is nur atirah~~ 안녕하세요 사람들!!내 이름 아티랗 입니다~~많이 사랑해주세요! 화이팅!!!!! do read do follow ok?

Tuesday, 15 January 2013

kpop oh kpop

hi!!

kpop아이돌

kalau orang selalu kata kpop nie merapu lah apa lah~~ just ingore je~~ tak salah kalau ada minat ,,tapi jangan lah tukar warga negara sebab KPOP nih...merapu la,,btw aq pon minat kpop jugak tp mula minat masa tahun 2009 time SHINee punya lagu RING DING DONG . masa dengar lagu tu buat first time hina la jugak,,, hahaha,,, biasa la tuh,,tp after that my cousin showed me other kpop video i think i just minat sebab their HOT face,11,,, biasal la time tu budak2 lagi~~ tp skarang dah banyak dah aq tgok idol yang hot2 takut pon ada~~
skarang aku suka their SONG plus their face ofcourse ,,,ᄏᄏᄏᄏ


last year 2012 ja dah  50 group baru yang debut,,, sampai orang korea sendiri tak tahu yang kumpulan tu ada,,, seriously,,, aq pernah tnya korean fb friend kalau2 kumpulan yang aq minat nie dia tahu ke tak and then mmg betol pon dia sendiri pon tak tahu yang group tu wujud~~ aq pulak yang kenal kan group tu kat dia~~

dalam 50 kumpulan baru tu hanya1 ja yang aq minat ~


VIXX  빅스) is a six member , signed under Jellyfish Entertainment.yeah it is jelly(?) a.q first tgok group nie masa  Mnet's reality program, Mydol. korang boleh je search kat wiki kalau nak lebih lanjut :

Their debut song  :
http://www.youtube.com/watch?v=pT0rl2luupY&list=PLDBD28447C4BAB311


second single mv:
http://www.youtube.com/watch?v=_uRrv67FCb0&list=PLDBD28447C4BAB311




 아픈데 좋아(uuuu):
http://www.youtube.com/watch?v=qYgMXgZUpd8


아이돌 하기 싫어 (Don't want to be an Idol)

http://www.youtube.com/watch?v=2nikAjzGJ_s




their comeback 2013!!!:

 http://www.youtube.com/watch?v=Lniof3u3j4I&list=PLDBD28447C4BAB311



 N- leader
Real name : Cha Ha Gyeon (차학연)
D.O.B :30 June 1990
Height : 179 cm
Weight : 65 kg
Blood type : A
Posted Image



LEO
Real name : Jeong Taek Woon ( 정택운 )
D.O.B :10 November 1990
Height : 185 cm
Weight : 63 kg
Blood type : O
Posted Image



KEN
Real name : Lee Jae Hwan ( 이재환 )
D.O.B :6 April 1992
Height : 180 cm
Weight : 65 kg
Blood type : AB
Posted Image


RAVI
Real name : ( 김원식 )
D.O.B :15 February 1993
Height : 183 cm
Weight : 65 kg
Blood type : O
Posted Image



HONG BIN
Real name : Lee Hong Bin ( 이홍빈 )
D.O.B : 29 September 1993
Height : 181 cm
Weight : 62 kg
Blood type : B
Posted Image



HYUK - Maknae o/
Real name : Han Sang Hyuk ( 한상혁 )
D.O.B : 5 July 1995
Height : 181 cm
Weight : 62 kg
Blood type : B
Posted Image





 

hi !!



Hello!!  my name is Nur Atirah Shamsuddin, i am 16 years old~ kpop
 왕 팬,,  high school student ,, 
hi !!!


aku lebih meminati and pandai bahasa korea than english actually~~well even i am not going to take korean language,, but~~ all people have a dream right??꿈~~^0^

 so i also have a dream ,like i want to go to seoul korea but not only seoul,, there are other places that i really want to go!!south korea is a beautiful country right??even aku punya country pon tak habis lawat.... but it is a dream right?? check this out___>