Assalamualaikum my name is nur atirah~~ 안녕하세요 사람들!!내 이름 아티랗 입니다~~많이 사랑해주세요! 화이팅!!!!! do read do follow ok?

Friday, 26 July 2013

F.R.I.E.N.D






 




 throw back again all my memories with all my good friends last year is the best year for me,,
even i had such a sadness moment ever but with my friends everything is going well
even some of my friend is changed but as long as my memories with me its okay..

 we was in 3AB dan kelas kami adalah kelas yang nakal mungkin,,
sometime we buat our teachers angry,
but all my teacher are cool actually ,,
i just hope that all my old friends will ingat aku forever,,





 the boys who always buat bising dalam kelas~
without Haikal and Firasyeden our class will be boring..
haikal is the mood maker in our class
Mad will his cromok,,
shaifullah is the brain in our class,,when we think about him we will be bersemangat nak belajar
Helmi is the drama type person,,when you start talk with him you will be forget to do your work,,
Hanif is the annoying sometimes
Idham is just normal person but when he join su and the other friend he will change
shamil is quite normal but when talk about politic he will change too
najmi is just so so peson but whe its come to his love story life aku memang tak mahu tengok










the girls

actually its quite awkward to talk about them
i dont know everything changed now

but its all past 



Sue is most trouble maker in our class when he gabung dengan haikal and mad it will be disaster moment ever
but she is quite nice
Izzati ruby and nabihah is quite childish,, they even have their our group called black pearls,,i think..but because of that they adalah cute group ever,,and they love kpop,,that for sure.
twins is my friends and they is being nice nice to sehingga ke hari ini 
syakirah,, i got nothing to say about her..
wani and jannah is so humble and they are so kind,, 
akma is the shorter in our class,haha










 our ustazah that we will ingat sampai bila bila
the ayat yang kami masih ingat bila dia marah "kene marah buat muka hijau macam adudu"


our math teacher .. the funny teacher ever
he will make us laughing everytimes he mengajar
without them we are tak boleh berjaya
thanks to them,,
who always want to see us berjaya
now we know why they are so angry when our result is bad,,


everything is changed now semua menyikut haluan masing masing
and i actually really want to be like that again just like last year

Thursday, 11 July 2013

Dugaan Di Bulan Ramadhan


Bismillah...
i really hate 'it' ..everything benda itu do i really benci it,, biasa la tu orang selalu kata yang kalau kita benci kan sesuatu itu semua perkara yang benda itu lakukan itu semua akan kita pandang buruk and judge benda itu teruk -teruk. tapi kalau benda itu tak mengada ngada and tak show off dia punya stuff tak la orang akan benci dia. dari kisah cinta dia,  hidup dia . semua nya nak show off.. nak kata iri hati , memang tidak sama sekali. but really lega sebab aku tidak hidup seperti gaya hidup dia, walaupun dia ada segala-galanya tapi aku rasa aku lebih sempurna sebab aku pandai menjaga adab pergaulan dan tak semudah mudah nak jual harga diri.

memang kalau nak di buka kan kembali buku aku yang lepas memang aku banyak  buat hilaf dan alhamdulillah pengalaman aku mengajar aku supaya menghargai harga diri sebagai seorang perempuan.
memang manusia boleh berubah tetapi janganlah sampai terhantuk baru nak terngadah.
Sometime rasa macam menyesal jugak kenal dia, tapi nak buat macam mana dia dah pilih jalan hidup macam tu,
aku hanya mampu untuk melihat dan memberi nasihat .
nak cakap lebih nanti mula lah update status macam macam 

aku just harap ia berubah and jangan datang kat aku dan kawan kawan aku bila dia dalam masalah.
tapi kalau masa itu dia baru nak menyesal aku akan hanya akan pergi cakapa kat dia baik kau update status kau banyak banyak mana tahu kalau kalau FB tu boleh membantu.

i just hope that dia akan berubah dan buang sikap  yang dah macam apa dah tu .
jangan nak malukan keluarga agama dan kawan kawan yang ada sekeliling dia~

wooo dah macam buat iklan dah~~
dugaan di bulan puasa..
bulan ramadhan yang mulia ini memang semua syaitan tak ada so kalau perangai dia terok jugak memang bukan syaitan la tapi dia sendiri punya true colour ~
 




Thursday, 4 July 2013

Making Hot and spicy rice cake / 떡볶이 / Ddeokbokki

                                        
today i tried to cook korean spicy rice cake and its so spicy. i dont know the rasa yang tepat macam dekat korea tapi yang ini malay style punya.lepas masak rice cake dia sangat lembut. tapi pedas sangat . lidah orang melayu la katakan.i masih lagi mencari resipi yang sesuai untuk lidah macam i nih~


 

bahan bahan


 

 

its become like this



result





Wednesday, 3 July 2013

places to visit soon





http://4.bp.blogspot.com/-iWAE40MAXh4/UC5VjGr-WhI/AAAAAAAAAhU/siabAuKDbLw/s1600/assalamualaikum.png






File:Myeongdong2.JPG
File:Teenie Weenie store Myeong-dong.JPG File:Nature Republic store Myeong-dong.JPG



Itaewon (이태원) – This is the foreigner district of Seoul. This place used to be dominated by U.S. soldiers, but recently this Seoul hotspot has attracted more and more Koreans by the day, making this an awesome place to meet foreigners and Koreans alike! Come here if you like international foods, such as Thai, Bulgarian, Spanish, etc. It’s also good if you’re looking for a western style bar, lounge, or club in Seoul

Lotte World (롯대월드) – Although the Jamsil area can also be included in the shopping section of this list, Lotte World gets its own section as it’s probably the most popular amusement park in Seoul. It’s a great place to go for a date or even with a group of friends. Rides, games and ice skating make this a great place to spend an entire day in Seoul.
 

 Seoul Tower

Seoul Tower Locks of Love
Seoul Tower Locks of Love




Hello kitty cafe





cute in Korea

 

korea have so many cute things .
cute korean male, hihi :)
all korean male cute but it will be nightmare if you know the truth.
hihi
not all fake~~


food,
and so on
i hope i could go there and buy all the things
but not the cute korean male..


phone
 bottle

 note pad
 spoon set

 sticker

cafe
 coffee
i really want to go there . want to meet my cutie male idol.. hoho
hello kitty cafe
and all the places
Amin..
nothing impossible
but it will impossible without any effort.
hwaiting!!